Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mörkret lugnar oron


Nattens mörker!



Omslut mig med ditt mörker
håll mig så hårt du kan
Låt mig känna tryggheten
i din stora famn

Mörkret som ofta skrämmer
ger så mycket mer
Ger ett lugn som värmer
och som ingen ser




Bunden vers av Archer48
Läst 32 gånger
Publicerad 2022-11-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Archer48