Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig dela din sorg

När jag ser den blanka tåren
som väter kinden din
Och jag ser din inre smärta
som tynger själen din
Låt mig ge dig av min styrka
låt mig bära hjärtats tyngd
Bortom sorg så famlar ljuset
där du kan känna frid

När du ser den rätta vägen
som leder sorgen bort
Och du hör hur fåglar sjunger
som aldrig stannat upp
Låt oss minnas denna dagen
som inte har nåt slut
Bortom sorg så famlar ljuset
där du kan känna frid

När vi ser hur ljuset kommer
och hur sorgen mattas ut
Och vi vet att livet endast
är till låns för en och var
Lär dig älska, lär dig leva
som om livets sista dag
Bortom sorg så klarnar ljuset
där som vi kan finna ro




Övriga genrer av Archer48
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-09 18:52



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Archer har vi skickat till Ukraina.
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Archer48