Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din utalstring


Det är allenast via avsmakningen og erlevningen av edra njutning, extas, eufori, belyckning og tillfredsställelse som vi män här i livet fåom en smak av paradiset. Det må vare nektaren som kommer utaf din orgasm, det kunne vare glittret i dina ögon, det kunne vare svettpärlorna på din hud, eller vätskan från din mun, allt detta varandes representativt för din divina själ, det är allting en utsöndring från din själ – likaså, varje önskeenergi, begär, behov, lusta, vilja, eller ord som utkommer från din skapelse, är av en gudinnas inre sal.























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-20 16:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Aningens Dansk-inspirerat
språk?Av ull skall kvinnan
bli klippt o avlockad eller?
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP