Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tacksam


Hjärtat sjunger


Det är mitt i natten
klockan slagit två
värmefläkten surrar
i ett rum för två

vi är här på resa
uti soligt land
det kan man behöva
någon gång ibland

utanför finns palmer
blommor i kulör
flygplans start och landning
inte nämnvärt stör

Början på vår resa
hjärtana som brann
dagar blev oss givna
i ett väglöst land

åren med oss vandrat
kärleken har växt
mycket finns att skriva
om ej i denna text

Det är mitt i natten
klockan slagit två
hjärtat sjunger tacksamt
att det blev vi två










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-29 13:00



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar kärleksdikt som påminner om ynnesten att hittat sin livskamrat.
2023-04-30

  soligajag_1 VIP
DETTA är kärlek i hög grad!!

En underbart värmande text om kärlek med sin älskade!
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP