Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bortåt vägen


Broderligt samtal


Han satt där vid stenmuren
och klippte bort oönskade
rosentörnen

Han kom där på grusvägen
stannade upp... Goddag
hur står det till

Jotack...
så avverkades
de senaste krämporna

De pratades vid
senast förra sommaren
då de hade bytt några ord
vid grindhålet

det var inte svårt
att ta upp tråden igen

På tio minuter avhandlades
väder och vind
resor man gjort
och såklart världsläget

När han lite senare
fortsatte bortåt grusvägen
var sista striden utspelad

och fred på jorden
ett faktum




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP