Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykiatri p3

sätt ord på känslor,
låt dem inte
slita sönder dig!
-
att uttrycka sig
är så
enkelt i
tanken,
men
så svårt
att faktiskt
göra.
-
att gråta
en flod
i nilens
magnitud,
instängd i
en kapsel av
mörker
är enklare
än att prata
med en
enda
människa.




Fri vers av Ludvig Sandell
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-30 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Sandell