Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragaren (är jag)

Ett får iklädd vargaskrud
Ingen förstår vad det är jag menar
När jag säger att jag inte är som dem
Det är en utklädnad som jag inte kan ta av
En assimilerande dräkt som livet har satt på

Men ju mer jag försöker förklara desto mindre de verkar höra
Orden jag säger på ett språk jag egentligen inte talar

En rädd växtätare bland självsäkra rovdjur
Förvirrat lamm som tittar på alla som ylar mot månen

Om man ser ut som en varg
Om man låter som en varg
Om man rör sig som en varg

Hur ska man då för andra kunna förklara
Att man ändå innerst inne inte en varg vara




Fri vers av Marvvel
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-06-01 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel