Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka med en avancerad maskin

Wow du har sådan stor kapacitet
Du kan göra vad som helst, vet du det?

Varför spelar du så lågt
Det är som att du fejkar
Varför kör du så långsamt
Du ständigt bromsen brejkar

Men snälla du, sänk volymen
Turn it the fuck down
Kan du bara vrida ner
Inställningarna är maxade
Vem fan gjorde det




Fri vers av Marvvel
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-23 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel