Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort från igår

Mitt sinne och tankar är mjuk lera i hårda händer
De är aldrig samma idag som de var dagen före
Texten från min hand är alltid skriven av någon annan
Någon som inte längre är densamma

Hur mycket jag än försöker
Planerar jag alltid framtiden
Åt någon
Jag ännu inte känner till

Mina ögon är blyga varje gång vi möts
Som om det vore första gången
Jag trycker mig tätt intill
Vill att du ska värna varje stund
Eftersom vi aldrig kommer att ses igen

Imorgon kommer det här
Vara en bild ur det förgångna
En beskrivning av någon annan
Och hur den hade det just då
Priset för att få fortsätta att formas
Är att man inte någon stadig form
Någonsin kan få




Fri vers av Marvvel
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-30 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel