Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om en människa som varit betydelsefull i mitt liv men som nu blott är ett minne.


Sveas Haiku

Bladen vajar kring
En kort kyss blir evighet
Nu kommer regnet




Bunden vers (Haiku) av Arvid Karlsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-31 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP