Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En liten evighet

En liten evighet

Det var vår första kyss
Det var vårt första sex
Det var länge sen eller precis nyss
Det är med skammen jag nu täcks

Den blir dag någon gång
Det blir nog ljust om jag tror
Det blir jag som sjunger en sång
Det är med hoppet jag i lyckan bor




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP