Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten har sådan kraft för att samla sig innan den långa vintern.


VACKRA HÖST

Gul brun orange & röd
Måla min värld i glöd
Höstens vackra färgpalett
Hembakt äppelpaj på assiett

Sitt njut & varva ner
Känn kraften i de du ser
Hela naturen går in i dvala
Där flög årets sista svala

E G 2023.09.25




Bunden vers (Rim) av Emelys saga
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-25 09:38



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vackert fångat <3
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga