Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Muren runt hjärtat" Känner du också att du ibland tvekar, tvekar på om du kan älska? Eller har du börjat öppna upp ditt hjärta? Och börjat känna äkta ren kärlek, där du får vara precis dig själv.


MUREN RUNT HJÄRTAT

Se mig
Hör mig
Jag finns här
Här inne inom mig
Där tickar ett hjärta
Skyddat av en mur
En mur runt mitt hjärta
Som behöver brytas ner
En sten i taget

Om du lyssnar från ditt hjärta
Så kanske jag vågar
Om du lovar
Lovar att älska mig
Lovar att respektera
Lovar att acceptera
Det som kommer ut
Det kan bli jobbigt
Det kan kännas djupt in

Men om du står stadigt
I din kärlek till mig
Öppnar ditt hjärta
Nu här för mig
Och släpper mig in
Under ditt skinn

Då kanske jag vågar
Vågar dig visa
Då kan jag med mod
Med mod ta fram
Vem som finns
Här djupt inom mig
Vem jag är
Den jag egentligen är

- E.G 2024.03.10




Fri vers (Fri form) av Emelys saga
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-10 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga