Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har ätstörningar dämpas ens kontakt till själ och kropp, det blir allt svårare att lyssna, förstå och känna vad en verkligen behöver och vad en innerligt känner.


KÄNSLOÄTANDE

Sluta äta eller sluta känna?
Det var tankar jag länge hade.
Att hitta balans är inte lätt när känslor bubblar över och kontakten mellan kropp och själ är förstörd.
Att i många år ha varit bulimiker dämpar själens naturliga kommunikation med kroppen och istället skriker den för att systemet är i obalans.




Prosa av Emelys saga
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-01 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga