Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


/porträtt Vilja.

Hon blev stum, länge.

Lät orden hovra över sargat hjärta.

 

I magen morrade händelser, tid och

svarta moln.

tiktack klockan slog slag över 

handlederna puls.

Hon brast sig fri,

 

till resan om att förbli.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-07 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP