Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Déjà vu

Viljan att kunna älska som i film och musik
Den slår mig, som déjà vu och dess mystik
Här har jag varit förr, dig känner jag igen
Du är min största fiende, du är min bästa vän

Ligger på mattan i köket och tror jag vill dö
Sen knackar livet på ytterdörr’n och ger mig spö
En dag till får väl gå, men varför knackar du inte på?
Vill se dig stå där i regnet, du frågar hur jag mår

Ser jag solen kika fram, bakom moln och sorg?
Någon når fram, träffar en kanonkula i hjärtats borg
Glöm Amors pilar, denna kärlek är modern
Vi kräver lycka och hopp, inte brons och järn

Söker dig i tid och otid, söker dig bland folk
Springer genom folkmassor med lyckans dolk
Dig ska jag träffa, och du, du behöver kärlek
Vi skuttar fram, vi vill leka för alltid livets lek




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-24 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP