Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


farit/ porträtt

 

 

Som jord och hur den doften dansar

Hon tänkte sig hösten i ett fallet löv, hur

solen lade kvälltimman över, som ett draperi

över det som levt.

 

Tänk att vandra vidare så, under hölje

Som ax på sitt strå och dess följe

Som en bris av det sista av vind

som en rörelse emot kind.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-25 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP