Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallna stjärnor

Samlar skärvor
av fallna stjärnor
Bygger det vackraste
av universum
Det vackraste du sett




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-25 21:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En utmärkt text!
2023-10-26

  Larz Gustafsson VIP
"Trasiga redskap Han tar i Sin hand
och arbetar med i Sitt åkerland
Plogar som ingen vill plöja med
använder Han, denne mästaresmed."

(Nils Bolander; fritt ur minnet)
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP