Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen b7ld


dÄr

 

 

Jag tänker att jag vill skönjas, som

en

skugga av gammal tuva där i våtmarker.

Där räknas ingen tid, inget göranden och låtande.

Bara en lingonblomma som knoppas och sväller.

blir röd fin och trind

blossa med värdens rund.

 

inget annat bara det,

för en stund




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-28 21:29



Bookmark and Share


  Stisse
Din dikt skänker mig en sinnesfrid och påminner om att vara i nuet.
2023-11-01

  Elaine.S VIP
Härligt foto också
2023-10-29

  Elaine.S VIP
Vilket lugn och total närvaro i dina ord. De talar stillhet rakt in i mig, naturligt.
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP