Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Bli vid

Då är minnenas högtid åter

Vävd är årets palett

Från vår, sommar och höst

till kylans fönsterrosett.

 

Tusende mönster som skapas

i mitt andetag mot fönsterglas,

som rosor i hjärtats varma röda

och saknadens andetag.

 

Så vandrar årets dagar förbi

genom tidens räkning falla.

En dag så ses vi kanske igen

Ur rosens mitt, till det varma.

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-03 22:23



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underskönt vackert beskrivet!
2023-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP