Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


gaLder/porträtt.

 

 

Smågå intill bara,

    jag vill lägga min hand om kraften

sålla ondår 

      röstandas.

 

Bli inte rädd för mig.

Jag har ju hem mot din axel.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-11-05 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP