Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegi för Svea

En gång fanns du nära intill,
din närhet värmde som solen
Faktum att du är borta tynger mig,
en tyngd som jag inte kan leva med

Din omtanke och trygghet inom förblir,
en del av den människa jag en gång blir.
Ditt sätt att hålla mig när jag föll i gråt,
nu bara ett minne blott om den du för mig var

Likt de som älskar föll vi också isär,
men du bor i hjärtat mitt i all evig tid.
Vad som än händer önskar jag dig allt gott,
även om jag inte kan dela det med dig




Bunden vers (Annat versmått) av Arvid Karlsson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-16 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP