Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ludd har vart på hvb hem i 10 månader, har fixat skola och kurser på hemmet med bravur, Tack för Solplasering på hvb hem i rätt tid, det har gett oss vår sladdis vårt älskade barn tillbaka.


Ludd kommer hem / ur liv

 

De 20 December kommer solen

och jag vet att snart är du här.

Du har vart borta snart ett år och

jag vet den smärta du bär.

Dina steg är stora du är så mer

lång visare än jag ser.

 

Du är så vacker, barn

dina ögon som dyker himelsdjupt var gryning

Du är ett hav som möter stranden

var dag med mod i dyning

 

Kom å kom vi har längtat så

tankarna virvlar och brummar

men vi är redo för dig,

vad som än stundar,

av kärlek.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-02 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP