Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rostig riddare

En rostig riddare, i ryggen rak
rider stupfull ner i osedd vak.
En sjöjungfru naken
vill komma till saken
– men rödan rustnings lås gör jungfrun spak
(och fulla frusna riddarn var nog ändå slak).




Bunden vers (Limerick) av P.K. Wensther VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-04 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.K. Wensther VIP