Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två resultat av en rimövning

Inne sitter jag och tiger
medan dimman ute stiger
som en egendomlig snö
över tö och rö och spö.

Inte kan man vara purken
när all världen som en murken
stubbe ruttnar bort. På stor
gård i fjärran råmar kor.






Ute vandrar en tiger
dold i dimman som stiger
över en matta av snö
bruten av rö och spö.

Tigern är mäkta purken
– snubblade på en murken
stubbe, mörk och stor
och missa ett skrovmål på kor.




Bunden vers (Annat versmått) av P.K. Wensther VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-04 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.K. Wensther VIP