Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPVAKNANDE

I tystnaden lever livet
Vi länge tatt förgivet
Tills den dagen skriker
Vårt inre barn vi sviker

E G 2023.12.04




Bunden vers (Rim) av Emelys saga
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-06 13:47



Bookmark and Share


  the wildcat VIP

det är inte svårt bli deprimerad I en tid då kriget nära våra gränser
och vi matas med bilder
skadade offer

att svika sig själv gör man inte då man byter riktning
och finner då alla vägar bär till rom



2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga