Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bitterheten klär ingen

Besvikelsen
När du trodde mer
Om människans natur
Om vilka val
Den gör som är fri
Nu behöver du
Sova på saken
Ty bitterheten klär ingen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-09 13:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans natur har jag givit upp alla illusioner om. Det beror på att jag sett mig själv inifrån i gudomlig blixtbelysning.
Men jag såg något mer när jag blev frälst: Jag var älskad. Trots och inte på grund av.
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP