Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte bara de som är blodrelaterade till en som är familj.


familj som inte är blod.

jag har en familj. En mamma, pappa och syskon.
men jag har också en annan familj,
en familj som inte är mitt blod.
en familj som bara vänner bestod.
de som jag har nära,
de som fått mig sluta skära.
de är inte mitt blod,
men de är dom som mig förstod.
jag kan inte tacka dem nog,
jag kan inte ens få fram några ord.
ni har en plats i mitt hjärta
en plats som slog ner min smärta.

-H




Fri vers (Fri form) av hrajab1
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-13 11:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina ord om betydelsen av både familj och vänner.
2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

hrajab1