Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan jag inte känner till.

jag har ingen känn, varför blir det såhär igen?
vad är det jag gör? är det verkligen jag som stör?
mina tankar gör mig helt stum, jag känner mig så dum.
hur kunde jag lita? när det var du som fick mitt hjärta att slita.
varför är det såhär jag mår?
är jag på rätt spår?
tankarna tar över min själ, finns det ens något far väl?
detta är inte jag, allt känns som ett slag.
vad mer ska ske?
kommer mina tankar bli till en hel arme?

-H




Fri vers (Fri form) av hrajab1
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-12-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hrajab1