Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förväntan

Tre små rätter i ett bussgarage. Du vet, ett sånt där thai, sushi och husmanhak. Men tre små rätter och en fråga var vi kom ifrån? Från sjukhuset, sa vi, visst får man beställa ändå? Lite kyckling, nån wok och så gärna nåt från idag. Ja och vi är ju från sjukhuset så vi ställer inga krav. Dom blev lyriska, personalen, och sålde in sitt koncept. Det fanns bilder på maten. Inplastat sen länge, allt kändes så rätt.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-19 15:33



Bookmark and Share


    Carl-Hugo Andersson
I Nacka, Björknäs bussgarage. Mycket trevligt etablissemang!
2024-02-16

    ej medlem längre
Nu blir jag nyfiken! Vilken är adressen till denna drömrestaurang. Med sådana vänliga medarbetare.

Och är det "husmanskost" det handlar om då kan man räkna med att maten är tillagad med MYCKET kärlek.
(Husmanskost är ju känd för att tillagas under en längre tid, ju fler minuter, desto mer kärlek).
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson