Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrummet

I mellanrummet
Där allt existerar
Där allt blir tyst
Och där allt expanderar

Mellan ettan och nollan
Precis mitt emellan
Där mörkret blir ljust
Och alla tankar blir stilla

En hårfin balans
Att ensam kunna vandra
Att inte åter drunkna
Att kunna undvika att falla

Den subtilaste av dans
Och helt utan ansträngning
Helt utan mig själv
Ett med allt i all oändlighet




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 22:46



Bookmark and Share


  florissants VIP
Du har hittat formulan.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson