Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satan i spegeln

Snöklädda träd
Tomma blickar
tappade förstånd
Losers och killers
En del hemmakatter
Dom ser man inte
Här ute på vidderna
Här där jag
Spenderar min tid
Spenderar mitt liv
En kille trampar ut
Rätt ut i snön
och skogen
Ödemarken
Det är rena döden där
"Har du dödslust?"
Ropar jag
"Det är över för mig
Jag ser Satan i spegeln"
Ropar han tillbaka
Kompis
Har du ingen
killerinstinkt
ropar jag
skrattar jag
Tänder en cigg
Satan är vi allihopa
Och dömda är vi
från vi föds




Fri vers av Datsuk VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-20 17:06



Bookmark and Share


  Foohexa
larz är paranoid
2023-12-22

  Foohexa
:}
2023-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Vad ska man då säga om en feg typ som gömmer sig bakom flera olika identiteter på poeter.se och som bara sprider hat omkring sig?
Dessutom har vederbörande vederstyggligt dåligt ordförråd.

"Debatten" är slut för min del, Tomas.

2023-12-21

  Foohexa
det är lätt att vara kristen i tegelslott
med värme, ljus och skrifter
för att sedan kunna hata hemlösa
O-rakade, förkastliga livsbrukare som vågat ta sig tid att tvätta horors fötter.
bara dom får äta slaktavfall och suga maktmanna kuk.

det är så mysigt och kvavt i garderoben
samt spektaklet över sin egna låtsasinsikt gör det så mysigt att förvälla giftet ur sitt eget mögel.




2023-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Så bra å att jag inte är religiös utan KRISTEN.

2023-12-20

    Tidsljus_Timelight
Religion är ett gift. Alla religiösa är ute och cyklar.
2023-12-20

  Larz Gustafsson VIP
I synnerhet Gudomen.

2023-12-20

  Koloristen
Jehovas vittnen är ute och cyklar på vartenda väsentligt område.
2023-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Amen.
Den som Jehovas vittnen avskaffat. Men de är själva på väg dit!
2023-12-20

  Koloristen
Just det. Jesus är enda vägen undan den eviga helveteselden.
2023-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Alla syndare är dömda.
Men den som överlämnar sig i Jesu händer blir frälst och kommer inte under någon dom.
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Datsuk
Datsuk VIP