Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, ljusets tystnad

Ljusets tystnad,
gasväven sjunger en vers

Pergamentskinn
på pannan
osynligt kors

Tiden har saktat ner
Tankarna springer inte iväg

Runt, överallt
tomt utrymme

Du hittade älvorna
Du hittade en bekant skogen
Där i ljuset finns mörkrets nya hem
Det är en resa till överallt.

- Juha Larikka -




Fri vers (Modernistisk dikt) av Juha Larikka
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-04 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juha Larikka