Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre

Du svarar inte längre.
Det finns en mur av tystnad däremellan.

Leende, ditt
hjärtats bastu slutade nynna.

Alla dina namn är nu skrivna.
Du, din själ fick islyktor

fönster, väggar
till din döds hus.

Den ljusa skogens jungfru dansar.
På morgonen dagg.

Ljusklockan ringer. Alltid här.
I drömmar är allt borta, är närmare.

Dessa genererade långsamt partiklar.
Allt nytt igen på framtida vägar.

- Juha Larikka -




Fri vers (Modernistisk dikt) av Juha Larikka
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-01-04 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juha Larikka