Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meine Heldin

Du är min hjältinna
Som en skänk från ovan
Kol är till för att brinna
Det är den mänskliga gåvan

Vi är alla skapade för att dö
Det är livets hårda realitet
Men innan jag säger adjö
Vill jag dig dela min ensamhet

Din rastlöshet blev min nattgåva
Ett inställt besök blev turen du bringar
Nu vill jag säga detta innan jag ska sova
Din ljuva stämma ger mitt hjärta vingar

Över takåsarna ska jag flyga i din famn
Måsarna kommer inom sinom tid skrika
Då hoppas jag att du än minns mitt namn
I kärlek är jag med dig en av de mest rika




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP