Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade dig

Ett hav kan inte beskriva dina ögons djup
Som den mystik du strålar nerför bergets stup
Jag älskade dig

Din närvaro var fåglars lättnad på väg ner
Från Himalaya, där jag dig nu faller ser
Jag älskade dig

I din frånvaro har jag skrivit en ny saga för dig
Tagit ansvar och bättrat mig så det ger sig
Jag älskade dig

Under träd som lyser i fullmånessken
Har jag gråtit för saknad av din hand så len
Jag älskade dig

Över trädgränsen lever ingen förutom nån
Som precis som jag rikt mig i saknad av nån
Jag älskade dig




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP