Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

om du inte kan svara
så kan du även för dina dyrkare
orden bevara
i efterhand vinns inga debatter
så gå du ut och kratta
dina frusna rabatter
där blommar inget annat
än isen i ditt egna sinne
lika fruktlös som frosten
på en pinne




Fri vers av (JB)
Läst 62 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-17 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)