Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersflygplan

under gatlyktans gulaktiga sken
rinner tid som vatten
och ihåliga rustningar samlas på hög




Fri vers av (JB)
Läst 60 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-14 08:51



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Ja! Fin. Ju!
2024-05-15

  Snödis VIP
Åh, vad fin!
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)