Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlavagnen

var är solen som lovades idag?
var är värmen som lovades idag?

björkarnas blomster hänger surmulet i väntan på er
ni oräkneliga strålar av ljus
ni som på oss törstande törsten släcker
vi brinner av längtans iver

vi brinner
vi brinner




Fri vers av (JB)
Läst 71 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)