Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RAP


Rhythem and Poetry

Dom pratar socker nikotin matsvinn
Lagar som bryter lagar Rikskrim
Medans jag skriver rim teknik
Livs taktik
Jag är lärare ni gör praktik

Jag är floder utav meningar
Ni andra ligger efter förseningar
Aldrig tidigare skådad
Precis i tid
Hjärntvättade utmattade

Borttappade jag är rim slaktare
Diktförfattare du hatar för du e stackare
En virvelvind av intryck när du ser mig
Kärlek till dig som är lik mig

Ni är som varor i butik
Till salu och plockad
Ni gräver eran egen grav
Lockande lockade
Snurrar som lockar

Ingen offerkofta
Sår frön jag plockar
Tiden den tockar tolkar
Min energi rockar
Er energi man somnar




Bunden vers (Rim) av Ocpoet
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-05 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet