Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtligt formbar

Gör en rekonstruktion
Lurig ambition
Laddar lyrics ammunition
Fungerande laddstation

Mina motton ej mätbara
Så du finner ingen tröst
För lång för en måttstock
Bred som en kökskock

Jag lägger lock
På denna gryta som kockar över
Annorlunda är bra
Men liknande är vad vi behöver

Piller trillare
Folkvalda chillare
Påhittade när dom minglade
Frusna hjärtan blir tinade




Bunden vers (Rim) av Ocpoet
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-22 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet