Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mummel

i dagens nyheter kan man läsa om gårdagens fadäser
historia är en enda lång smaskig skvallertidning
felaktiga väderleksrapporter står som spön i backen
likt gamla sjörövarskepp som brakar in i samma grund
gång efter annan

hur motsatser måste synas för att inte
osynliggöra varandra
och skapa en mättsamhet ingen kanske vill ha
för då stannar väl utvecklingen av uppblåsta luftslott
sparkandes bakut i sin egna avveckling




Prosa av (JB)
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-24 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)