Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna skor

nästan varje dag samlades ni
nere vid dungen nära vattnet
var man med öl i sin hand
i morgonsolens nyfödda stund

kanske sjöng ni alla en sång
någon kunde spela munspel
ni pratade om allt och inget
precis som det bitterljuva livet var

men nu står du där ensam kvar
i minnenas allé och har svårt att le
när vinden sliter i ditt tunna hår
är det numer med tunga steg
du vandrar mot vår




Fri vers av (JB)
Läst 68 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-24 13:32



Bookmark and Share


  Cecilia Lindqvist VIP
Vilken målande text! Blir rörd när jag läser den.
2024-04-23

  La Magnólia VIP
Ett starkt vemod infinner sig när jag läser. Fin beskrivning av hur livet kan bli...
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)