Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du får stanna hemma gubben", säger hon och lyfter ner katten från fönsterbrädan. Hon tittar ut i mörkret. Trädets översta grenar tar emot en aningens ljus från gatubelysningen runt husets hörn, annars becksvart. Nere på marken ser det tomt ut. Hon öppnar


Måndag till delar av lördag

Min dörr är reglad
reglad och låst
Rummen få
faktiskt bara ett
Toalett med dusch
Kök och hall

Min dörr är stängd
upplåst men stängd
Möblerna få
fyra stolar
ett bord för två
En soffa en säng

Min dörr står på glänt
på glänt med en glipa
Ett hyllsystem från ikea
böcker från myrorna
en fåtölj från Johanna
en säng från förr

Min dörr är avhängd
avhängd och borta
Fönstren öppna
Inga persienner
Mattor på tork
Kläder på golv




Fri vers av Sape VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-06 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP