Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Är inte det vår grannes katt?" Den gamla damen pekar på mannen och katten han har i famnen. "Jo, jag ska passa honom ett par dagar så jag tar med honom ner till mig." "Jaha. Jaså." Hon går ner för trapporna med ett järngrepp om räcket. Halvvägs ner vände


Missat mål

Ge mig ett ämne att beskriva
så här en första maj
i mitt huvud är det som vanligt tomt
men längtan att svepa över pappret
finns i min hand, arm, huvud

De kolliderar för jämnan
frånvaron och närvaron
med ett litet puff
slår de ihop med varann
blir till ett moln framför mitt ansikte

Jag tittar på kollisionen
och kompromissar
skriver om ingenting
ger tomheten några spridda ord
som att klä en skyltdocka
i malätna trasor




Fri vers av Sape VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-01 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP