Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hej, hur är det med dig lille vän?", han hukar mot den framspringande katten som jamar kort vid varje steg den tar. "Du måste vara utsvulten din lille stackare. Kom här så ska du få mat." Han klappar djuret över en kutande rygg och reser sig sedan för at


Pajazzo

En clown
vaknar till zolenz förzta ztrålar
med ett vrål ur zin ztrupe

En clown
höjer zin trötta rözt
till en hundvizzlaz frekvenz

En clown
blåzer upp till ztorm
i zitt flottiga vattenglaz

En clown
zkådar zin zamtid
genom zina lekzakglazögon

En clown
zmetar med zina fingerfärger
och zäger titta här TITTA HÄR

En clown
oroar med zin zorgliga exiztenz
till zolen hukar bak horizonten

En clown
Zomnar enzam i zin zäng
Komedin för dagen är zlut

ZzZzZzzzzz




Fri vers av Sape VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP