Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppare

I tystnaden ryms allt det som inte sagts,
det ekar i väggarna.
Lönlöst försöker känslorna lägga band,
mellan öar som en gång fanns.
Men ingenting kommer någonsin åter.
För jag är inte heller, den jag en gång var.




Fri vers av (JB)
Läst 46 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-06 15:40



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Fin, vemodig, klarsynthet
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)