Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tredje världskrig utkämpas med information

Massiva demonstrationer bryter ut i Japan mot WHO:s pandemiavtal
"Låt oss stoppa den tredje atombomben med våra händer, i händerna på det japanska folket!"
13 april 2024
Transkript
Den 13 april 2024 kommer att etsas in i den moderna japanska historiens annaler när tiotusentals medborgare över hela landet samlades i en serie pandemimöten. Protesterna kretsade kring det utbredda motståndet mot pandemifördraget, med eskalerande oro över "infektionssjukdomar" och "folkhälsa" som blev kraftfulla verktyg för en aldrig tidigare skådad push mot vad som av många uppfattas som ett totalitärt övervakningssamhälle.

Från Ikebukuros livliga gator till sammankomsterna i Higashi-Ikebukuro Central Park, den stora omfattningen av deltagande talar sitt tydliga språk. Arrangörerna siktade på ett monumentalt valdeltagande av 100 000 demonstranter för att kräva svar på avgörande frågor, såsom den kraftiga ökningen av antalet dödsfall och bristen på insyn i de negativa effekterna efter vaccinationer.

Protesten motsatte sig inte bara potentiella obligatoriska vaccinationer utan också mot den upplevda överraskningen av hälsomyndigheter och deras band med globala läkemedel, vilket återspeglar en oroande känsla av rösträttslöshet bland befolkningen. Demonstranter kritiserade bristen på förklaringar till en kraftig ökning av antalet dödsfall och krävde ansvar och klarhet om vaccinrelaterade offer.

Framstående talare, inklusive professor Masayasu Inoue och moderna historieforskaren Chikatsu Hayashi, gav övertygande tal före demonstrationen som avslöjade den angående dynamiken mellan globala hälsomyndigheter och läkemedelsagendor. Professor Inoue lyfte fram den oroande trenden att vår hälsa beväpnas i vad han kallade "ett tredje världskrig utkämpat med information." Han uppmanade allmänheten att motstå att införa genetiska vacciner i sina kroppar, vilket innebär att en betydande del av WHO:s finansiering kommer från läkemedelsjättar och privata intressen som Bill Gates Foundation. Detta följer på Japans budskap till världen som levererades av prof Inoue för några dagar sedan.


- aussie17




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-15 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP