Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon kan inte stå kvar vid cafét trots att det är mitt på dagen. Att han visade sig där inne är en varning som måste tas på allvar. Hon måste försvinna. Nu. Parken på andra sidan vägen ligger soldränkt med alldeles för få träd som skydd. Hon kan inte gå ti


Disclaimer

Hej
Den här texten
Alla mina texter
bygger delvis
helt och hållet på uppdiktade händelser
Händelser från min fantasi
Men
av dramaturgiska skäl
har jag dock behövt ändra på det ibland
och tagit med mer eller mindre av verkliga händelser
De delar som bygger på verkliga händelser har
av dramaturgiska skäl
färgats av min fantasi




Fri vers av Sape VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP