Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän M


Hon tar plats

Jämte henne
går det lätt att andas

fylla kroppen
finna sans

hon tar plats
men ingen annans

Från den platsen
går jag ingenstans







Fri vers av Elsa Wik VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-04-28 04:57



Bookmark and Share


  Athanasia
Fint :)
2024-05-01

  Emanuel Sigridsson VIP
Du har verkligen talang för att få ditt sagt med få ord. Texten djupnar vart efter och den inre logiken växelverkar. Tjusigt!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Wik VIP